WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Wat anderen over ons zeggen

De kracht van Doranne zit er in dat ze precies in staat is de ander op zijn unieke tempo precies daar te brengen waar de kern zit van het niet-functionele. Daardoor wordt de misvatting niet alleen mentaal gezien maar, en daar gaat het om, ook wordt doorzien op gevoelsniveau en op de laag van dieper weten. Ze neemt jouw tempo aan maar durft ook bij te sturen door de juiste vragen te stellen. Ze brengt hierdoor iets op gang waardoor de stroom in de goede richting weer wordt ervaren. Doranne weet de kracht van de stilte in te zetten, zodat je wordt uitgenodigd een vrije ruimte te betreden. De ruimte waar onder haar subtiele begeleiding inzicht als vanzelf verschijnt.

Ria Fransen

Psycholoog en coach

Marion is een heel prettige, rustige gesprekspartner en collega. Ze heeft veel kennis van organisatie- en managementsystemen en kent de zorgsector. Haar sterke gevoel bij mensen en grote inzicht in eigenschappen, gedrag en persoonlijke patronen van mensen maken haar tot een zeer waardevolle gids en klankbord. Mijn ervaring is dat ze in verschillende situaties telkens de goede snaar weet te raken en mensen verder helpt op hun route. Daarin is Marion de afgelopen tien jaar door persoonlijke ervaringen en opleidingen nog verder gegroeid.  Binnen The Bright Perspective heeft ze haar plek goed gevonden en het biedt haar de mogelijkheid haar bijzondere leiderschap te tonen. Marion’s mix tussen ziel en zakelijkheid en aardse en spirituele perspectieven maken haar in vele contexten een betekenisvolle vrouw: coach, begeleider, trainer, manager of adviseur.

Christina Bierma

Strategisch adviseur en collega

Doranne, jouw talent is verlichten. Wat mij betreft een resultaat van een heel goed invoelend vermogen en een rust van waaruit je de soms kleine dingen ervaart en aanraakt die een wezenlijk verschil maken. Je bezit de kracht om diepgang op te zoeken zonder dat het ‘zwaar’ wordt. Met jouw warme, kalme en lichte energie, kun jij ook anderen laten stralen. Vanuit een stille maar krachtige overtuiging dat er dingen in deze wereld echt anders kunnen.

Lydie Coolen

Marketing professional

Prettig aan Marion in haar rol als voorzitter RvT is de manier waarop zij lastige vragen en issues aan de orde stelt. ‘Warme zakelijkheid’ klinkt als een contradictie, maar is een fijne manier om zeer complexe onderwerpen te bespreken. Ze heeft een aanpak waarbij lijnrecht tegenover elkaar staande meningen leiden tot meerwaarde in de besluitvorming. Een meerwaarde die tot uiting komt in de kwaliteit van en draagvlak voor het besluit.

Bianca Kaatee

lid RvT, MEE Friesland

Marion, jouw talent is aanvoeren. In mijn ogen doe je dat doordat je voor jezelf een helder doel voor ogen hebt, gedreven bent, sterk bent in organiseren en van aanpakken weet. Tegelijkertijd ben je in staat op een weloverwogen en zachte doch krachtige manier mensen op jouw pad mee te nemen. Je verstaat de kunst de gezamenlijkheid op te zoeken die in complexe situaties niet altijd direct voorhanden is.

Lydie Coolen

Marketing professional

Marion heeft als krachtige programmaleider de visieontwikkeling en het organisatiemodel van de Thuiszorg bij Proteion Thuis vorm gegeven. Door Marion heb ik ervaren hoe belangrijk werken met mensen is die geloven in hun dromen. Als mensen niet aan hun eigen dromen willen of durven werken dan doen ze dat ook niet voor die van mij! 

Enny Hoenselaar

Bestuurder, Stichting Sint Anna Boxmeer

nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

© The Bright Perspective 2019 | Privacy Statement | Ethische code