Wat doen wij

Wat doen wij

Wij hebben expertise en ervaring om zowel  met systemisch-waarnemen als met een meer traditioneel-analytische manier te kijken naar problemen of stagnaties binnen teams en processen.

Bij elke vraag die wij krijgen gaan we met de opdrachtgever in gesprek om te ontdekken welke aanpak het meest passend is in de betreffende situatie. In onze visie zijn er geen ‘algemene oplossingen’. Elke situatie vraagt een unieke aanpak om de beweging op gang te brengen die nodig is. Een korte analyse van oorzaken van problemen kan voldoende zijn. Indien nodig en gevraagd kan verdere begeleiding door ons worden verzorgd.

Team analyse/begeleiding

Soms komt het potentieel van een team niet ten volle vrij. Oorzaken kunnen bijvoorbeeld liggen in interactie management-medewerkers, medewerkers onderling of team-organisatie. Wij gaan samen op zoek naar de grootste bottleneck, zodat het team van daaruit in beweging kan komen.

Organisatie analyse/begeleiding

Soms is het onduidelijk wat de beweging naar de toekomst moet zijn of blijken ingezette veranderingen niet het gewenste resultaat op te leveren. Het is de uitdaging om zicht te krijgen op welke beweging ingezet moet worden. De sleutel kan op verschillende niveaus liggen, structuur of cultuur. Grijpbaar en minder grijpbaar. Onze benadering verkent zowel wat expliciet als impliciet van invloed is.

Workshops en trainingen

Incompany en maatwerk op aanvraag. Geen standaard programma, maar aangepast aan wat nodig is en steeds gericht op duurzame verandering. Gedacht kan worden aan o.a. leiderschapsontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

© The Bright Perspective 2019 | Privacy Statement