WIE ZIJN WIJ

Wie is Marion

Een realist met idealistische inborst, pragmatisch en intuïtief. Met een helder doel voor ogen, gedreven, krachtig en tegelijkertijd zachte manier help ik mensen en organisaties graag verder op hun route.

In mijn werk is de ‘mens’ Marion een belangrijk instrument. Mijn daadkracht en focus om projecten en programma’s te leiden functioneerden altijd al goed. Mijn zachtheid, mijn kwetsbaarheid en mijn wijsheid hebben een langere weg afgelegd om tot ontwikkeling te komen. Een proces van vallen en elke keer weer wijzer opstaan. Het zo gegroeide evenwicht tussen de masculiene en feminiene eigenschappen is het fundament van mijn functioneren geworden. Mensen waarmee ik werk beschrijven mijn stijl als ‘mix van ziel en zakelijkheid’ en ‘warme zakelijkheid’. 

Vanuit The Bright Perspective help ik graag teams en organisaties om een werkomgeving te creëren waar werkplezier & resultaat hand in hand gaan. 

Benieuwd naar wie ik ben of wat wij doen? Laten we een afspraak maken.

Wie is Doranne

Een idealist met beide voeten op de grond. Als klein kind keek ik al in verwondering om mij heen omdat ik maar niet begreep waarom dingen niet veranderden. Inmiddels is mij helder dat veel veranderingen gebaseerd zijn op symptoombestrijding en niet gericht op structurele verbetering vanuit de oorzaak. Ik heb mij op vele vlakken bekwaamd om juist de oorzaak te achterhalen. Telkens weer kijk ik met open nieuwgierigheid wat specifiek in deze (individuele) situatie aan de hand is. Standaardantwoorden en standaardoplossingen bestaan niet. Het vraagt elke keer weer aansluiten bij wat speelt. Telkens vanuit mijn eigen doorleefde ervaring kijken én zien. Daar ligt mijn talent en mijn passie, zowel op organisatie als individueel niveau.

Vormgeven aan The Bright Perspective past daar naadloos in. We zijn wat we brengen en brengen wat we zijn!

Nieuwsgierig naar The Bright Perspective en/of mij? Laten we dan samen een kop koffie drinken op een fijne plek om te gaan ontdekken.

Wie zijn wij samen

Op vrijdag 5 oktober 2018, tijdens een etentje in ons favoriete eetcafé ‘t Holt 1654, vonden we elkaar in The Bright Perspective. De vorm waarmee we onze gedeelde passie, om in oorzaken oplossingen voor problemen te vinden, verwezenlijken.

Wij zijn als mens verschillend en tegelijkertijd zijn we op een diepere laag verbonden waardoor we mogelijkheden zien die we ieder apart niet zouden zien. Dat maakt ons als partners zeer complementair en biedt in moeilijke of vastgelopen situaties oplossingen vanuit nieuw perspectief.

In The Bright Perspective zijn idealen en daadkracht verenigd.

Wat anderen over ons zeggen

De kracht van Doranne zit er in dat ze precies in staat is de ander op zijn unieke tempo precies daar te brengen waar de kern zit van het niet-functionele. Daardoor wordt de misvatting niet alleen mentaal gezien maar, en daar gaat het om, ook wordt doorzien op gevoelsniveau en op de laag van dieper weten. Ze neemt jouw tempo aan maar durft ook bij te sturen door de juiste vragen te stellen. Ze brengt hierdoor iets op gang waardoor de stroom in de goede richting weer wordt ervaren. Doranne weet de kracht van de stilte in te zetten, zodat je wordt uitgenodigd een vrije ruimte te betreden. De ruimte waar onder haar subtiele begeleiding inzicht als vanzelf verschijnt.

Ria Fransen

Psycholoog en coach

Marion is een heel prettige, rustige gesprekspartner en collega. Ze heeft veel kennis van organisatie- en managementsystemen en kent de zorgsector. Haar sterke gevoel bij mensen en grote inzicht in eigenschappen, gedrag en persoonlijke patronen van mensen maken haar tot een zeer waardevolle gids en klankbord. Mijn ervaring is dat ze in verschillende situaties telkens de goede snaar weet te raken en mensen verder helpt op hun route. Daarin is Marion de afgelopen tien jaar door persoonlijke ervaringen en opleidingen nog verder gegroeid.  Binnen The Bright Perspective heeft ze haar plek goed gevonden en het biedt haar de mogelijkheid haar bijzondere leiderschap te tonen. Marion’s mix tussen ziel en zakelijkheid en aardse en spirituele perspectieven maken haar in vele contexten een betekenisvolle vrouw: coach, begeleider, trainer, manager of adviseur.

Christina Bierma

Strategisch adviseur en collega

Doranne, jouw talent is verlichten. Wat mij betreft een resultaat van een heel goed invoelend vermogen en een rust van waaruit je de soms kleine dingen ervaart en aanraakt die een wezenlijk verschil maken. Je bezit de kracht om diepgang op te zoeken zonder dat het ‘zwaar’ wordt. Met jouw warme, kalme en lichte energie, kun jij ook anderen laten stralen. Vanuit een stille maar krachtige overtuiging dat er dingen in deze wereld echt anders kunnen.

Lydie Coolen

Marketing professional

Prettig aan Marion in haar rol als voorzitter RvT is de manier waarop zij lastige vragen en issues aan de orde stelt. ‘Warme zakelijkheid’ klinkt als een contradictie, maar is een fijne manier om zeer complexe onderwerpen te bespreken. Ze heeft een aanpak waarbij lijnrecht tegenover elkaar staande meningen leiden tot meerwaarde in de besluitvorming. Een meerwaarde die tot uiting komt in de kwaliteit van en draagvlak voor het besluit.

Bianca Kaatee

lid RvT, MEE Friesland

Marion, jouw talent is aanvoeren. In mijn ogen doe je dat doordat je voor jezelf een helder doel voor ogen hebt, gedreven bent, sterk bent in organiseren en van aanpakken weet. Tegelijkertijd ben je in staat op een weloverwogen en zachte doch krachtige manier mensen op jouw pad mee te nemen. Je verstaat de kunst de gezamenlijkheid op te zoeken die in complexe situaties niet altijd direct voorhanden is.

Lydie Coolen

Marketing professional

Marion heeft als krachtige programmaleider de visieontwikkeling en het organisatiemodel van de Thuiszorg bij Proteion Thuis vorm gegeven. Door Marion heb ik ervaren hoe belangrijk werken met mensen is die geloven in hun dromen. Als mensen niet aan hun eigen dromen willen of durven werken dan doen ze dat ook niet voor die van mij! 

Enny Hoenselaar

Bestuurder, Stichting Sint Anna Boxmeer

nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

© The Bright Perspective 2019 | Privacy Statement | Ethische code