WIJ

Wie is Marion

Een realist met idealistische inborst, pragmatisch en intuïtief. Met een helder doel voor ogen, gedreven, krachtig en tegelijkertijd zachte manier help ik mensen en organisaties graag verder op hun route.

In mijn werk is de ‘mens’ Marion een belangrijk instrument. Mijn daadkracht en focus om projecten en programma’s te leiden functioneerden altijd al goed. Mijn zachtheid, mijn kwetsbaarheid en mijn wijsheid hebben een langere weg afgelegd om tot ontwikkeling te komen. Een proces van vallen en elke keer weer wijzer opstaan. Het zo gegroeide evenwicht tussen de masculiene en feminiene eigenschappen is het fundament van mijn functioneren geworden. Mensen waarmee ik werk beschrijven mijn stijl als ‘mix van ziel en zakelijkheid’ en ‘warme zakelijkheid’. 

Vanuit The Bright Perspective help ik graag teams en organisaties om een werkomgeving te creëren waar werkplezier & resultaat hand in hand gaan. 

Benieuwd naar wie ik ben of wat wij doen? Bekijk hier mijn LinkedIn profiel of maak gewoon een afspraak.

 

Wie is Doranne

Een idealist met beide voeten op de grond. Als klein kind keek ik al in verwondering om mij heen omdat ik maar niet begreep waarom dingen niet veranderden. Inmiddels is mij helder dat veel veranderingen gebaseerd zijn op symptoombestrijding en niet gericht op structurele verbetering vanuit de oorzaak. Ik heb mij op vele vlakken bekwaamd om juist de oorzaak te achterhalen. Telkens weer kijk ik met open nieuwgierigheid wat specifiek in deze (individuele) situatie aan de hand is. Standaardantwoorden en standaardoplossingen bestaan niet. Het vraagt elke keer weer aansluiten bij wat speelt. Telkens vanuit mijn eigen doorleefde ervaring kijken én zien. Daar ligt mijn talent en mijn passie, zowel op organisatie als individueel niveau.

Vormgeven aan The Bright Perspective past daar naadloos in. We zijn wat we brengen en brengen wat we zijn!

Nieuwsgierig naar The Bright Perspective en/of mij? Laten we dan samen een kop koffie drinken op een fijne plek om te gaan ontdekken.

Wie zijn wij samen

Op vrijdag 5 oktober 2018 tijdens een etentje in ons favoriete eetcafé, ‘t Holt 1654, vonden we elkaar in The Bright Perspective. De vorm waarmee we onze gedeelde passie verwezenlijken om oplossingen voor problemen te vinden in oorzaken.

Wij zijn als mens verschillend en tegelijkertijd op een diepere laag verbonden waardoor we mogelijkheden zien die we ieder apart niet zouden zien. Dit maakt ons als partners zeer complementair en biedt in moeilijke of vastgelopen situaties oplossingen vanuit nieuw perspectief.

In The Bright Perspective hebben we onze idealen en daadkracht verenigd.

nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

© The Bright Perspective 2019 | Privacy Statement | Ethische code